Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
600 gramų | lašišos filė | |
23 gramai | prieskonių žuviai (naudojome "Santa Maria" citrininius prieskonius) | |
1 žiupsnelis | akmens druskos (naudojome "Santa Maria") | |
1 žiupsnelis | pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry) | |
Ryžiams: | ||
1 litras | žuvies sultinio | |
200 gramų | apvaliagrūdžių ryžių | |
100 gramų | krevečių | |
100 mililitrų | balto vyno | |
100 gramų | parmezano sūrio | |
60 gramų | sviesto | |
50 gramų | brokolių | |
30 mililitrų | alyvuogių aliejaus | |
1 vienetas | svogūnų | |
12 gramų | prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" viduržemio jūros mišinį) | |
Garnyrui: | ||
250 gramų | brokolių | |
200 gramų | žiedinių kopūstų (apytikriai) | |
100 gramų | šitaki grybų | |
50 gramų | špinatų | |
30 mililitrų | aliejaus | |
Patiekiant: | ||
1 skiltelė | citrinų | |
1 pundelis | laiškinių česnakų | |
pagal poreikį | daigų (naudojome žirnių) |