Šventiniai vištienos drebučiai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šventiniai vištienos drebučiai
Autorius apie receptą: Labai tinka prie keptų bulvyčių. Labai tinka prie keptų bulvyčių. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas vištos (vidutinio dydžio)
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
1 šaukštas želatinos (su kaupu, apytikriai)
1 vienetas lauro lapų (didesnio arba 2 mažesnių)
pagal skonį pipirų (žirneliais)
pagal skonį druskos
pagal skonį petražolių
pagal skonį krapų
pagal poreikį šaldytų žirnelių (atšildytus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištą nuplauti, dėti į puodą. Užpilti vandeniu ir virti vis nugriebiant susidariusias putas. Kai užverda vanduo, įberti druską, pipirus, dėti lauro lapą, svogūnus, morkas. Virti ant vidutinės kaitros iki kol vištiena bus minkšta. Sudėti žalumynus, morkas išimti, pavirti ar porą minučių ir nuimti nuo kaitros.
2.
Mėsą išimti ir atidėti iki kol atvės. Supjaustyti, sudėti į dubenį.
3.
Morkas supjaustyti, sudėti į dubenį su vištiena. Suberti žirnelius.
4.
Sultinį perkošti, įberti želatiną. Tikslus želatinos kiekis priklauso nuo turimo skysčio. Maišyti iki kol ištirps, tuomet supilti į dubenį su vištiena. Atidėti iki kol visiškai atvės. Tuomet padėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol sustings.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital