Autorius apie receptą:
Labai greitai paruošiama užkandėlė, o ant stalo atrodo ypatingai puošniai! Paruošti tikrai neužtruks,o įdarui galite rinktis ne tik papriką, bet ir marinuotus agurkėlius,
Labai greitai paruošiama užkandėlė, o ant stalo atrodo ypatingai puošniai! Paruošti tikrai neužtruks,o įdarui galite rinktis ne tik papriką, bet ir marinuotus agurkėlius, plonais šiaudeliais pjaustytas morkas ar ką tik sugalvosite.
(...daugiau)(...mažiau)
Renata
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
20 riekių
rūkytos dešros
(didesnių, plonų)
50 gramų
tepamo sūrelio
1 vienetas
paprikos
10 vienetų
svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Papriką supjaustyti į 20 juostelių. Svogūnų laiškus perpjauti pusiau.
2.
Kiekvieną riekelę patepti sūreliu, dėti paprikos juostelę, susukti ir surišti svogūno laiško puse.