Šventinė šprotų mišrainė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šventinė šprotų mišrainė
Šventinė šprotų mišrainė
Šventinė šprotų mišrainė
Šventinė šprotų mišrainė
Autorius apie receptą: Visai gera idėja mišrainę iš paprasčiausių produktų pateikti kiek kitaip. Visai gera idėja mišrainę iš paprasčiausių produktų pateikti kiek kitaip. Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai kiaušinių (virtų)
150 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai marinuotų agurkų
1 pundelis žalumynų (krapų ir svogūnų laiškų)
pagal poreikį šprotų
pagal poreikį majonezo
pagal skonį druskos
pagal skonį penkių pipirų mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius ir fermentinį sūrį sutarkuokite burokine tarka, sudėkite į dubenį, įdėkite majonezo ir išmaišykite. Įberkite druskos, pipirų.
2.
Jei mišrainę norite tiekti stiklinaitėse, sluoksniuoti - agurkus supjaustykite kubeliais, o jei norite tiekti kaip mažus vieno kąsnio užkandžius, tuomet agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis. Jei norite šprotus dėti į mišrainę, supjaustykite, bet aš juos naudojau papuošimui.
3.
Į stiklinaites, kuriose norite tiekti mišrainę, dėkite kiaušinių ir sūrio mišinį, tuomet smulkintus agurkus, šprotus. Viršuje užberkite krapų bei smulkintų svogūno laiškų. Jei darysite vieno kąsnio užkandžius, pradžioje dėkite šprotą, ant jo šiek tiek kiaušinių- sūrio mišinio. O agurko gabaliuką įkiškite kur nors šalia šproto. Papuoškite maža krapo šakele.
Patarimai:
Kaip paruošti traškius batono krepšelius? Paimkite kočėlą ir juo iškočiokite kiekvieną batono riekelę. Tuomet riekelę peiliu perpjaukite įstrižai ir susukę į ritinėlį perverkite mediniu dantų krapštuku. Krepšelis turi turėti vietos įdarui, tad sukite jį taip, kad tilptų jūsų pirštas. Taip pat apatinė dalis turi būti susukta lygiai, kad pastačius jis nevirstų. Visus krepšelius kepkite įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 min. arba kol jie gražiai pagels.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital