Šventinė pievagrybių mišrainė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Šventinė pievagrybių mišrainė
Autorius apie receptą: Paprasta ir skani. Jei norite, papildomai labai tinka įdėti virtos vištienos krūtinėlės. Paprasta ir skani. Jei norite, papildomai labai tinka įdėti virtos vištienos krūtinėlės. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
230 gramų marinuotų pievagrybių (silpnai marinuotų)
140 gramų konservuotų kukurūzų
4 vienetai kiaušinių (virtų)
4 vienetai marinuotų agurkų
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį majonezo (naudojau naminį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, didesnius griežinėlius perpjauti pusiau. Agurkėlius ir kiaušinius supjaustyti kubeliais. Svogūnų laiškus ir krapus susmulkinti. Viską sudėti į dubenį.
2.
Į dubenį su paruoštais ingredientais suberti kukurūzus, berti druskos, pipirų, dėti majonezo ir išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital