Švelni pertrinta sriuba su konservuotais žirneliais
AUTORIUS:
Orinta
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 36)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 skardinė (300 g) konservuotų žirnelių
1 v. š. sviesto
1 poras (tik balta dalis)
2 v. š. grietinės
Sultinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porą supjaustyti plonais griežinėliais ir apkepti svieste puode. Į puodą sudėti 200 g. žirnelių, įpilti sultinio ir virti 10-15 min. Vėliau nupilti sultinį į kitą indą, daržoves sutrinti mikseriu. Supilti sultinį atgal į puodą, įdėti grietinės, 100 gr. žirnelių, viską sumaišyti, 1-2 min. pakaitinti. Skanaus!