Gaivūs tobulo tirštumo šaltibarščiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Šaltibarščiai
Autorius apie receptą: Su daug burokėlių, bet tiesiog tobulo tirštumo! Pagal receptą paruošite vieną didelę ar dvi mažesnes porcijas. Su daug burokėlių, bet tiesiog tobulo tirštumo! Pagal receptą paruošite vieną didelę ar dvi mažesnes porcijas. Valerija, The Tasty Angle
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
300 mililitrų kefyro (naudojau 2,5%)
150 gramų burokėlių (virtų, tarkuotų)
0.5 vieneto agurkų (ar daugiau)
0.5 vieneto kiaušinių (kietai virto)
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek krapų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į aukštą, plačią stiklinę supilti kefyrą, sudėti burokėlius. Sutrinti blenderiu. Sutrintų šaltibarščių konsistencija labai sriubiška, neplaukioja burokėlių juostelės ir, nors burokėlių daug, konsistencija neprimena košės.
2.
Kefyrą su burokėliais supilti į lėkštę. Pagardinti druska ir pipirais.
3.
Į šaltibarščius berti smulkintų svogūnų laiškų, krapų, smulkintą agurką ir kiaušinį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lėja
2018-07-01 23:44
Labai labai Jums ačiū už skanias žinias. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis