Sūrį sutarkuojame, suberiame prieskonius ir sūrelį.Viską gerai išmaišome, kad būtų vientisa masė. Formuojame nedidelius rutuliukus, kuriuos voliojome į norimus pagardus: galima volioti į smulkintus krapus ar petražolės ir dėti graikinio riešuto, galima sumaišyti juodus ir baltus sezamus arba naudoti vienos rušies, galima tiesiog į smulkintus riešutus. Priklauso nuo kiekvieno skonio ir fantazijos. Rutuliukai sudedami ant lėkštės ar padėklo uždengiami maistine plevele ir laikomi bent keletą valandų šaldytuve, bet geriau per naktį. Norint galima pasigaminti ir prieš kelias dienas jų skonis bus tik geresnis;)Patiekiant galima sudėti į mažus popieriukus skirtus užkandžiams ar keksiukams.
Iš pateikto recepto pasigamina apie 15- 20 sūrio rutuliukų. Norint pasigaminti daugiau sūrio rutuliukų, bet sunaudoti mažiau panemunės lankų sūrelio galima įdėti šiek tiek majonezo.
Skanaus! :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)