Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | čederio sūrio (naudojau kietesnį baltąjį, bet tinka ir oranžinis arba galima keisti kitu mėgiamu sūriu) |
200 gramų | kreminio sūrio (Philadephia tipo, galima keisti mėgiamu tepamu sūreliu) |
120 gramų | marinuotų paprikų (arba pagal skonį saulėje džiovintų pomidorų, nusunktų nuo aliejaus) |
2 šaukštai | majonezo |
50 gramų | svogūnų laiškų (arba 1 nedidelio rausvojo svogūno) |
1 šaukštelis | česnako miltelių (arba 2 išspaustų skiltelių česnako) |
1 šaukštelis | rūkytos paprikos miltelių |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
pagal skonį | tabasko padažo (arba kito aštresnio padažo ar aitriosios paprikos miltelių) |