Sūrio ir česnakinės varškės bei vištienos užkandis
AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 12)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g fermentinio sūrio
370 g varškės
150 g karšto rūkymo vištienos
2 v. š . grietinės
5 skiltelės česnakų
2 saujos krapų
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną smulkiai supjaustyti ir sutrinti kartu su varške, grietine, išspaustu česnaku, 1 sauja krapų bei prieskoniais.
Sūrį sudėtį į tvirtą polietileninį maišelį ir virti puode su vandeniu apie 15-20 min. (sūris turi išsilydyti).
Išsilydžiusią sūrio masę išlieti ant maistinės plėvelės ir išlyginti.
Šiek tiek apstingus sūriui, sudėti ant jo įdarą, suvynioti ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Patiekti supjaustytą riekelėmis ir apibarstyti likusiais susmulkintais krapais.
Skanaus.