Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 2/3 st miltų
0,33 l skardinė alaus
1 a. š. kepimo miltelių
1 v. š. cukraus
1/2 a. š. druskos
6 v. š. ištirpinto sviesto
1/2 v. š. kieto sūrio
sviesto formai patepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į indą įpilti alų, palaukti, kol dings puta. Įdėti cukrų. Miltus, kepimo miltelius, tarkuotą sūrį sumaišyti, sudėti į indą su alumi, sumaišyti, bet ne iki vientisos masės, masė tūri būti su gumuliukais. Sutepti kepimo formą sviestu, sudėti tešlą, apipilti 6 v. š. ištirpinto sviesto. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 190 laip. apie valandą. Skanaus!