Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Mėsai: | ||
600 gramų | kiaulienos faršo | |
200 mililitrų | vandens | |
100 mililitrų | pieno | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 vienetas | svogūnų | |
3 šaukštai | maltų džiūvėsėlių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
400 gramų | pievagrybių | |
200 mililitrų | grietinėlės, 30% riebumo | |
1 šaukštas | kvietinių miltų | |
1 saujelė | petražolių | |
1 saujelė | krapų | |
pagal poreikį | voveraičių (džiovintų) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | česnako (džiovinto) | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | aliejaus |