Autorius apie receptą:
Šie skanūs traškūs vafliukai - puikus būdas sunaudoti bulvių košės likutį.
Šie skanūs traškūs vafliukai - puikus būdas sunaudoti bulvių košės likutį.
Anželika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų
bulvių košės
2 vienetai
kiaušinių
2 šaukštai
kvietinių miltų
pagal skonį
džiovintos žolelės
pagal skonį
prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į bulvių košę įmušti kiaušinius, gerai išmaišyti. Suberti miltus ir išmaišyti. Į košę galima dėti pagal skonį prieskonių ir džiovintų žalumynų.
2.
Kepti vaflių keptuvėje, kol gražiai apskrus.
3.
Ant iškepto vaflio dėti mėgstama įdarą ir skaniai valgyti.