Autorius apie receptą:
Superinė šiltą užkandėlė. Mums labai patiko... Produktai paprasti, darbo nedaug, bet rezultatas - liuks. Rekomenduoju išbandyti.
Superinė šiltą užkandėlė. Mums labai patiko... Produktai paprasti, darbo nedaug, bet rezultatas - liuks. Rekomenduoju išbandyti.
Andželika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 riekių
karštai rūkytos šoninės
10 vienetų
pievagrybių
2 vienetai
kiaušinių
40 gramų
sūrio
1 šaukštas
grietinės
1 skiltelė
česnako
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, pasukant išimti kotus ir juos smulkiai supjaustyti. Smulkintus kotus apkepinti keptuvėje kartu su smulkintu česnaku, po kelių minučių įdėti grietinę ir prieskonius, ir patroškinti 1 minutę.
2.
Kiaušinius išplakti, sūrį smulkiai sutarkuoti.
3.
Į paruoštas "galvutes" padalinti kepintus pievagrybius, užpilti po 1 - 1, 5 a. š. plakto kiaušinio, ant viršaus užbarstyti sūrio, apvynioti šoninės juostele. Susmeigti smeigtuku. Kepti 160 C laipsnių temperatūroje apie 15 - 20 minučių.