1.
Kiaušinius, vandenį ir cukrų gerai išplakti, plakti apie 7 - 8 minutes. Suberti persijotus miltus, sumaišytus su kakava, druska ir kepimo milteliais, ir atsargiai išmaišyti.
2.
Torto formos (20 cm skersmens) dugną iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą. Kepti 180 C laipsnių temperatūrojeapie 35 - 40 minučių, ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.
3.
Iškepusį ir šiek tiek atvėsusį biskvitą išimti iš formos, apversti ant grotelių ir palikti visiškai atvėsti. Vėliau supjaustyti į 3 lakštus.
4.
Kremui želatiną užpilti vandeniu ir palikti išbrinkti 10 minučių. Po to pašildyti, kad visiškai ištirptų.
5.
Nutelos kremą truputėlį pašildyti, kad jis būtų skystesnis. Jogurtą išplakti su cukrumi ir sumaišyti su nutelos kremu. Po truputį įmaišyti želatiną. Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir įmaišyti į jogurto - nutelos kremą.
6.
Į švarią torto formą dėti 1 biskvitą, jį apšlakstyti šokoladiniu kapučinu, dėti trečdalį kremo, vėl dėti biskvitą, sulaistyti kapučinu ir taip, kol surinksite visą tortą. Viršų aptepti kremu.
7.
Dėti į šaldytuvą, kad susitingtų bent 3 - 4 valandoms arba per naktį. Pabarstyti kakava, puošti pagal savo fantaziją.