150 g sviesto išsukti su cukrumi, sukant dėti po viena kiaušinių trynius.
Pusę šokolado ištirpinti garų vonelėje, supilti į išsuktą masę.
100 g biskvito padžiovinti orkaitėje ir sumalti mėsmale, kartu su migdolais. Migdolų ir biskvito trupinius sumaišyti su sviestu.
Kiaušinių baltymus suplakti iki standžių putų ir įmaišyti į masę.
Kepimo formą patepti sviestu ir supilti paruoštą tešlą.
Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40-50 min.
Iškeptą pyragą išimti iš formos, atšaldyti.
Keletą migdolų suskaldyti plonais ruoželiais (kad gautųsi spygliukai) ir įbesti į iškeptą pyragą.
Likusį šokoladą ištirpinti su 20 g sviesto ir 5 šaukštais pieno, karšta mase padengti pyragą.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)