Autorius apie receptą:
Neįtikėtinai skanus, švelnios konsistencijos kremas! Ragautojai net neįtars, kad slaptas šio skanėsto ingredientas - avokadas!
Neįtikėtinai skanus, švelnios konsistencijos kremas! Ragautojai net neįtars, kad slaptas šio skanėsto ingredientas - avokadas!
Natalija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai
avokadų
80 gramų
juodojo šokolado
(arba 30-40 g kokybiškos kakavos)
80 gramų
pieno
1 šaukštas
vanilės esencijos
1 šaukštas
medaus
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Jeigu naudojate šokoladą, atsargiai jį ištirpinkite garų vonelėje - dėkitė šokoladą į dubenėlį, jį talpinkite į kiek didesnį puodą su vandeniu ir kaitinkite vandenį iki užvirimo, vis pamaišant šokoladą, kol šis ištrips.
2.
Visus ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą ar indelį, tinkamą trintuvui. Jeigu norite skystesnio kremo, pilkite daugiau pieno. Trinkite iki vientisos masės ir ragaukite - jeigu trūksta saldumo, dėkite daugiau medaus. Jei naudojate kakavą, tam pačiam saldumui išgauti reikės daugiau medaus.