Išmaišykite sviestą ir cukrų iki vientisos masės. Po vieną sudėkite kiaušinius. Viską gerai išmaišykite, išplakite.
Sumaišykite sausuosius ingredientus; miltus, kakavą, cinamoną, kepimo miltelius ir druską. Atsargiai palengva juos įmaišykite į kremo masę. Vėsinkite tešlą šaldytuve kelias valandas arba per naktį.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių celcijaus. Iškočiokite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Patys pasirinkite norimą storį. Supjaustykite širdelės formomis ir dėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite 5-8 minutes. Jei kepsite ilgiau, jie bus per kieti.
Ištirpinkite šokoladą. Pamirkykite į jį pusę širdelės. Dėkite ant kepimo popieriaus ir palaukite, kol šokoladas sutirštės. Skanaus :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)