Sočios daržovių salotos su vištiena

AUTORIUS:
Pasiklydusi šakutė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sočios daržovių salotos su vištiena
Autorius apie receptą: Dienos, kai ankstyvą rytą sukamės virtuvėje, ruošdami ne tik pusryčius, bet ir pietus, kartais kelia stresą. Kad viską spėtume atlikti, pietų dėžutę užpildo nesudėtingi Dienos, kai ankstyvą rytą sukamės virtuvėje, ruošdami ne tik pusryčius, bet ir pietus, kartais kelia stresą. Kad viską spėtume atlikti, pietų dėžutę užpildo nesudėtingi ir greitai paruošiami patiekalai, bet svarbiausia, kad išliktų skanūs! Avinžirnių salotų receptas apie tai ir yra – greitą paruošimą, paprastumą ir ilgai išliekantį skonį. Jeigu esate nieko prieš valgyti tą patį maistą du kartus, tai salotos išgelbės ir nuo vakarienės ruošimo, o jei valgysite ne namuose, nereikės baimintis, jog nebus kur jo pasišildyti, todėl drąsiai galite pasiimti į išvykas ar keliaujant į darbą. (...daugiau) Pasiklydusi šakutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų konservuotų avinžirnių
200 gramų konservuotų pupelių (raudonųjų)
200 gramų vištienos filė (tinka krūtinėlė ar kita dalis)
1 saujelė vyšninių pomidorų
1 vienetas avokadų
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 pundelis žalumynų (svogūno laiškų,, krapų ir kitų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti juostelėmis.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti vištieną, berti prieskonius vištienai, druską, pipirus, išmaišyti ir kepti iki vištiena gražiai apskrus ir iškeps.
3.
Kol kepa vištiena, pomidorus perpjauti per pusę, avokado minkštimą supjaustyti nedideliais gabalėliais, žalumynus susmulkinti, viską suberti į dubenį, žalumynų truputį galima pasilikti papuošimui.
4.
Nuo avinžirnių ir pupelių nupilti skystį ir suberti į dubenį. Pilti citrinos sultis, užpilti truputį alyvuogių aliejaus ir apibarstyti druska bei pipirais, viską išmaišyti.
5.
Paruoštas salotas sudėti į lėkštes, ant jų paskirstyti vištieną, apibarstyti žalumynais, patiekti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital