Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
150 gramų | duonos (naudojome rupių miltų visgrūdę, nupjaustyta pluta) | |
6 vienetai | kiaušinių | |
1.5 stiklinės | riešutų (maltų arba migdolų miltų) | |
1 stiklinė | rudojo cukraus | |
3 šaukštai | kakavos | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
šiek tiek | sviesto | |
Pertepimui: | ||
200 gramų | maskarponės sūrio (arba 35-36% riebumo grietinėlės) | |
6 šaukštai | bruknių džemo (arba serbentų uogienės) | |
2 šaukštai | sirupo (klevų, kokosų arba cukraus pudros) | |
Papuošimui: | ||
1 sauja | bruknių (šaldytų) | |
50 gramų | juodojo šokolado | |
šiek tiek | mėtų |