Sluoksniuota mišrainė su bulvėmis, morkomis ir mėsyte

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sluoksniuota mišrainė su mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų šaltai rūkyto kumpio (arba keptos/rūkytos vištienos, arba daktariškos dešros)
6 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
3 vienetai bulvių (virtų)
2 vienetai morkų (virtų)
200 gramų pievagrybių
4 šaukštai majonezo
2 šaukštai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves ir morkas supjaustyti smulkiais kubeliais. Kiaušinių baltymus sutarkuoti, trynius sutrupinti.
2.
Rūkytą kumpį supjaustyti ir pakepinti. Grybus supjaustyti ir taip pat atskirai supjaustyti.
3.
Torto formos, nusegamu žiedu, žiedą statykite ant lėkštės, kurioje tieksite mišrainę. Pirmam sluoksniui paskleiskite 2/3 bulvių , tepti pomidorų padažą, pabarstyti kumpiu, pertepti majonezu. Paskirstyti morkas, pertepti majonezu, paskirstyti kiaušinių baltymus, tepti majonezu, paskirstyti grybus, vėl tepti majonezu, paskirstyti likusias bulves, vėl tepti majonezu, pabarstyti kiaušinių tryniais.
4.
Jeigu norite, papuoškite. Palikite pastovėti šaltai 2 - 4 valandoms.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital