Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos
200 g šviežių pievagrybių arba virtų grybų
1 poras
1 morka
petražolės
druska
pipirai
2 šaukštai alyvų aliejaus
vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus supjaustyti skiltelėmis, porą - griežinėliais, morką sutarkuoti stambia tarka, petražoles smulkiai sukapoti. Pakepinti porus, morkas ir grybus aliejuje, kol išgaruos skystis. Tuomet sudėti petražoles, pagardinti druska ir pipirais, išmaišyti ir gautą įdarą atvėsinti. Atšildytą sluoksniuotą tešlą išlankstyti. Išilgai lapo per vidurį sudėti įdarą ir tešlos kraštus patepti vandeniu, sulankstyti užklodami įdarą. Dėti tešlos sujungimo pusę žemyn į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir aptepti vandeniu. Kepti įkaitintoje iki 210 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-35 minutes, kol pyragas gražiai pagels.