Autorius apie receptą:
Įspūdingai atrodantį, gardų ir išskirtinį patiekalą paruošti nėra sudėtinga, o maloniai nustebins kiekvieną. Šalia suktinio labai tinka tiekti grilyje keptas morkytes ir
Įspūdingai atrodantį, gardų ir išskirtinį patiekalą paruošti nėra sudėtinga, o maloniai nustebins kiekvieną. Šalia suktinio labai tinka tiekti grilyje keptas morkytes ir vyšninius pomidorus, pagardintus alyvuogių aliejumi, druska ir bazilikais.
(...daugiau)(...mažiau)
Tomas Rimydis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Paruoštas suktinis pašlakstomas aliejumi ir dedamas į grilių rūkymui 130-150 C temperatūroje apie 15-20 minučių. Jeigu neturite griliaus, galite kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
4.
Iškeptam suktinui leidžiama truputį atvėsti, o tada supjaustoma griežinėliais.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
•
Šalia suktinio aš patiekiau grilyje keptų morkyčių (jaunas morkytes pašlaksčiau aliejumi ir rūkiau griliuje 120 C laipsnių temperatūroje 20 - 30 minučių) bei vyšninių pomidoriukų, pagardintų alyvuogių aliejumi, druska bei smulkintais bazilikais.