1.
Tešlai kiaušinius plakti su cukrumi, vidutiniu greičiu, kol masė pabals ir apimtis padidės 2-3 kartus. Kakavą sumaišyti su grietine ir atsargiai įmaišyti į kiaušinių masę. Suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Labai atsargiai išmaišyti, kad nesukristų kiaušinių purumas. Suberti ir taip pat atsargiai įmaišyti riešutus.
2.
Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą formą (naudojau 26 cm skersmens) ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių (iki kol į biskvito vidurį įsmeigę medinį pagaliuką jį ištrauksite švarų, neapsivėlusį tešla). Iškepusį biskvitą pirmiausia šiek tiek atvėsinkite formoje, o tada galutinai atvėsinkite ant grotelių. Visiškai atvėsusį biskvitą perpjauti į 3 dalis (jeigu pavyksta, galima pjauti ir į 4, tada sluoksniai bus plonesni).
3.
Kremui kavą užpilti užvirusiu vandeniu. Kai prisitrauks, perkošti ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Minkštą kambario temperatūros sviestą mikseriu suplakti iki purumo. Po truputį dėti karamelizuotą kondensuotą pieną ir plakti iki vientisos masės. Tuomet, vis plakant, pamažu supilti kavą.
4.
Porą šaukštų kremo atsidėti torto šonams papuošti, o likusį kremą padalinti į tris dalis. Kepimo formą, nuimamais kraštais iškloti kepimo popieriumi. Dėti vieną biskvito lakštą, jį sulaistyti stipria juoda arbata, aptepti trečdaliu kremo, dėti kitą biskvitą, sulaistyti, aptepti kremu ir taip susluoksniuoti visus biskvitus. Torto šonus aptepti atsidėtu kremu.
5.
Dėti į šaldytuvą ir palikti tortą pastovėti bent per naktį, kad jis visiškai sustingtų ir skoniai susigertų (stovėdamas ilgiau šis tortas tik skanėja).
6.
Tortas labai skanus ir tiesiog toks, bet jeigu norite, galite kai jau kremas apstings, jį dar papuošti šokolado sluoksniu, kurį pagaminsite taip - pašildyti grietinėlę (bet neužvirinti), nuimti nuo ugnies ir į ją sudėti smulkiais gabaliukais sulaužytą šokoladą. Uždengti ir palikti 5 minutes pastovėti, kad šokoladas ištirptų. Tada išmaišyti, truputį pavėsinti ir šiuo glaistu aptepti torto viršų. Dar galima apibarstyti mažais zefyriukais. Padėti į šaldytuvą porai valandų, kad viršus sustingtų.