Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
300 g jautienos kaulų, 1,25 l vandens, 100 g jautienos, 1 salieras, 1 petražolė, 1 morka, 50 g lieso kumpio, 50 g pieniškų dešrelių, 200 g šviežių baravykų, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 nedidelis raugintas agurkas, 2 švieži pomidorai, druskos, pipirų, 1 lauro lapelis, 1 šaukštas kaparių arba alyvmedžio uogų, 2 šaukštai grietinės, 3 griežinėliai citrinos. Aprašymas Iš kaulų, mėsos ir prieskoninių daržovių išvirti sultinį ir perkošti. Svogūną supjaustyti ir kartu su paruoštais grybais ir pomidorų tyre troškinti svieste. Jautieną, (kumpį, pieniškas dešreles) supjaustyti smulkiais gabalėliais. Raugintą agurką nulupti, išilgai perpjauti į keturias dalis, išimti sėklas ir supjaustyti plonais griežinėliais. Visus produktus sudėti į sultinį ir 15 minučių pavirti. Sriubą išpilstyti į lėkštes, įdėti grietinės, citrinos griežinėlių, pabarstyti supjaustytais svogūnų laiškais, petražolių arba krapų lapeliais |