Silkės salotos su burokėliais ir garstyčių užpilu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Silkės salotos su burokėliais ir garstyčių užpilu
Autorius apie receptą: Paprastos ir labai skanios, jei mėgstate silkę, tai siūlau išbandyti. Kiekius galima koreguoti pagal skonį ar turimų ingredientų kiekį. Paprastos ir labai skanios, jei mėgstate silkę, tai siūlau išbandyti. Kiekius galima koreguoti pagal skonį ar turimų ingredientų kiekį. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų silpnai sūdytos silkių filė
3 vienetai burokėlių (virtų)
3 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas obuolių (rūgštesnio)
2 vienetai rausvųjų svogūnų
Užpilui:
1 pundelis krapų
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį vandens (virinto, šalto)
pagal skonį grūdėtųjų garstyčių
pagal skonį acto (arba citrinų sulčių)
pagal skonį cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius, obuolį, agurkus, svogūnus supjaustyti, silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į lėkštę.
2.
Užpilui į dubenį pilti aliejų, dėti grūdėtas garstyčias, pilti actą, vandenį, berti cukrų, druską, pipirus, susmulkinti krapus ir suberti, išmaišyti.
3.
Ant išdėliotų lėkštėje ingredientų užpilti užpilą, palikti šiek tiek pastovėti, kad pasimarinuotų.
4.
Tiekti su karštomis, virtomis bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital