Silkę išvalome, bet ne perskiriame, jei labai sūri pamerkiame kokiai valandai, kad numirktų.
Grybus atsilaidiname. Svogūną susipjaustome smulkiai, morką nuskustą susitarkuojame. Įpilame aliejaus į keptuvę, sudedame grybus, truputį pakepinam, poto sudedame svogūną ir morkas. Ir viską pakepiname. Tada paimame bulves neskutame, o su lupena aišku švariai nuplauname, perpjauname per pusę. Skardą išklojame su folija įpilame šiek tiek aliejaus ir sudedame bulves, apibarstome druskyte ir prieskoniais skirtais bulvėms "Kotanyi".
Išmirkusią silkę dedam į foliją ir ant jos sudedam grybų įdarą, viską gražiai suvyniojame ir kišame į orkaitę 30 min. Orkaitė turi būti įkaitinta 180 laipsnių. Bulves pakepame ilgėliau jei labai reikia, kad nebūtų neiškepusios. Ir viskas. Prieš patiekiant į stalą pasiserviruojam lėkštėje taip, kaip norime.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)