Autorius apie receptą:
Kai ateina gavėnios laikotarpis, kažkaip dažniau imi ir prisimeni silkę. Siūlau jos lengvą variantą, kai pabosta tradicinė.
Kai ateina gavėnios laikotarpis, kažkaip dažniau imi ir prisimeni silkę. Siūlau jos lengvą variantą, kai pabosta tradicinė.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas
silkės
170 gramų
žaliųjų žirnelių
2 vienetai
kiaušinių
(kietai virtų)
0.5 vieneto
rausvųjų svogūnų
2 šaukštai
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Silkę su galva išvalome, pasidarome filė.
2.
Svogūną nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Kiaušinius nulupame ir suojaustome griežinėliais.
3.
Į silkinę dedame gabalėlį silkės, svogūno griežinėlį, kiaušinio gabalėlį ir taip kol sudėliosime viską. Šone sudedame majonezą sumaišytą su žirneliais. Skanaujame silkutę!