Silkė su morkomis ir grybais

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Silkė su morkomis ir grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
2 vienetai silkės
1 stiklinė grybų
šiek tiek pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę supjaustome gabalėliais.
Morkas sutarkuojame stambia tarka ir pakepame aliejuje.
Sudedame maltus grybus su smulkintais svogūnais (aš dėjau juos atskirai pakepintus).
Įdedame pomidorų padažo ir palaukiame, kad atvėstų.
Dedame prie silkės ir patiekiame.
Skanaus.
AUTORIUS: Tutsi
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Išmaišyti
Komentarai (8)
Gita
2019-07-08 16:45
Tobulai skaniai gavosi, ačiū. ATSAKYTI
sanga
2018-03-24 01:22
as dar dedu saliero , acto , cikraus ,biski gyvesne silke gaunasi . ATSAKYTI
Jou
2016-03-04 22:24
To aline.tai paimk ir numirkyk ta silke,ar pas jus UK ir su vandeniu problema ?jei vandens nera, piene po 2 valandu bus beveik nesudyta. ATSAKYTI
aline
2011-12-23 13:25
Nieko ipatingo, nors tradiciska ir skanu.Bet aciu
Musms cia UK sunku gauti normalia silke, tokia suria pardavyneja. %-) ATSAKYTI
Egle
2011-12-21 22:03
Labai skanu sitaip :) :super: ATSAKYTI
>>
2011-12-21 13:34
Laba diena,
Norėčiau pasiteirauti. Kiek reikia dėti pomidorų padažo?
Ačiū! ;-) ATSAKYTI
Tutsi
2010-12-09 20:35
as visada naudoju tik misko, nes man pievagrybiai tokie biskuti popieriniai :-) ATSAKYTI
Mana
2010-12-09 20:31
Grybai turbut geriausia miško? Nes pievagrybiai tai beskoniai .. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital