Silkė su keptais svogūnais ir džiovintais pomidorais

AUTORIUS:
Mindaugas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Silkė su keptais svogūnais ir džiovintais pomidorais
Autorius apie receptą: Norėjau pasigaminti senovinę tradicinę silkę su svogūnais, troškintais aliejuje, su pomidorų padažu, bet gamybos procesas eigoje pakito - išėjo tik skaniau. Norėjau pasigaminti senovinę tradicinę silkę su svogūnais, troškintais aliejuje, su pomidorų padažu, bet gamybos procesas eigoje pakito - išėjo tik skaniau. Mindaugas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas silkės (didelės, su galva)
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
60 gramų aliejaus (nuo saulėje džiovintų pomidorų)
4 vienetai saulėje džiovintų pomidorų (aliejuje)
2 šaukštai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Silkė išdarinėti, visiškai išrinkti kaulus, supjaustyti.
2.
Svogūnus smulkiai supjaustyti. Pomidorus susmulkinti.
3.
Kepti svogūnus uždengtoje keptuvėje aliejuje nuo saulėje džiovintų pomidorų, maišant. Kepimo pabaigoje supilti pomidorų padažą, sudėti smulkintus pomidorus (aš pabandymui dėjau mažai, galima dėti daugiau). Prieskonių man jau nereikėjo jokių papildomai dėti, pakako nuo aliejaus.
4.
Kai pagardas atšals, užpilti ant silkės.
AUTORIUS: Mindaugas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital