Silkė su graikiniais riešutais

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Silkė su graikiniais riešutais
Autorius apie receptą: Kūčių vakarienei ar kitai ypatingai progai puikiai tiks šis silkės receptas, kuriam neprireiks nei daug laiko, nei didelių pastangų. Kūčių vakarienei ar kitai ypatingai progai puikiai tiks šis silkės receptas, kuriam neprireiks nei daug laiko, nei didelių pastangų. Vilma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas silkių filė
1 vienetas svogūnų
50 gramų graikinių riešutų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
20 gramų sviesto (arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Vieno centimetro pločio gabalėliais supjaustoma silkės filė ir sudedama į pailgą lėkštę.
2.
Graikinius riešutus sulaužome ir paskrudinami sausoje keptuvėje ant vidutinės ugnies. Pravėsę dar sumalami smulkintuve.
3.
Svogūnas supjaustomas griežinėliais ir pakepinamas svieste ant mažos kaitros. Paskaniname druska ir pipirais. Atvėsiname.
4.
Silkė padengiama atvėsusių svogūnų sluoksniu ir apibarstoma graikiniais riešutais.
AUTORIUS: Vilma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital