Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g miltų
400 g aviečių uogienės
3 kiaušiniai
200 g cukraus
200 g margarino VILNIUS kepiniams
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suplakite kiaušinius su cukrumi iki purumo, supilkite tirpintą margariną, beriame kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišome. Beriame miltus ir minkome tešlą. Ją padaliname į dvi dalis, kur viena dalis šiek tiek didesnė už kitą. Abi dalis dedame į šaldytuvą 1 laiko.
Didesniąją dalį iškočiojame ir dedame ant kepimo formos, išteptos margarinu. Ant tešlos dedame aviečių uogienės ir ant viršaus užtarkuojame mažesniąją tešlos dalį.
Kepame 180 C laipsnių iki auksinės rudos spalvos. Kai iškepa, supjaustome į gabaliukus ir gauname sausainukus.