Sausainiai be glitimo

AUTORIUS:
Milda Švėgždaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sausainiai be glitimo
Autorius apie receptą: Pavasariškas, sveikas pasirinkimas tiems, kurie netoleruoja glitimo. Pavasariškas, sveikas pasirinkimas tiems, kurie netoleruoja glitimo. Milda Švėgždaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų kukurūzų miltų
100 gramų ryžių miltų
100 gramų avižinių miltų (be glitimo)
0.5 stiklinės kefyro
2 saujos datulių (be kauliukų)
70 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai lazdyno riešutų
2 šaukštai sezamo sėklų
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi.
2.
Nuplauti ir išmirkyti datules su riešutais.
3.
Miltus ir kepimo miltelius sumaišyti atskirame inde.
4.
Ištirpinti sviestą su kefyru iki vientisos masės, ją supilti į kiaušinio su cukrumi plakinį. Išmaišyti. Suberti datules, riešutus ir sezamo sėklas į masę. Išmaišyti dar kartą. Suberti miltų ir kepimo miltelių mišinį. Išmaišyti tešlą.
5.
Tešlą kabinti šaukštu ir stengtis, kad šaukšte būtų bent viena datulė. Dėti gniutulėlį į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.
6.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 17 min.
AUTORIUS: Milda Švėgždaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital