Margariną ištirpdyti, kol jis atvės į dubenį sudėti grietinę, sodą, aliejų, vandenį ir jau atvėsusį margariną. Viską gerai išmaišyti. Tada dėti miltus, dėti tiek, kol tešla nebelips prie rankų.
Ingredientus - dešrą ir sūrį sutarkuoti. Agurkus, svogūną ir pomidorą smulkiai supjaustyti.
Padažas- kečiupą ir majonezą sumaišyti.
Padažą tepti ant plonai iškočiotos tešlos, dėti dešrą (ją prispausti su šaukštu prie pado), dėti nusunktus pomidorus ir agurkus (galima ranka išspausti sultis), svogūną ir tarkuotą sūrį. Apibarstyti picų prieskoniais ir kepti apie 40min. 170C temperatūroje.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)