Salotos su liežuviu ir pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Salotos su liežuviu ir pievagrybiais
Salotos su liežuviu ir pievagrybiais
Salotos su liežuviu ir pievagrybiais
Salotos su liežuviu ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Skanios, sočios, su tokia gaivia rūgštele. Su duonos riekele puikus pietų dėžutės ar vakarienės variantas. O galbūt pasinaudosite idėja šventiniam stalui. Skanios, sočios, su tokia gaivia rūgštele. Su duonos riekele puikus pietų dėžutės ar vakarienės variantas. O galbūt pasinaudosite idėja šventiniam stalui. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kiaulės liežuvio (virto)
4 vienetai marinuotų agurkų
200 gramų marinuotų pievagrybių
1 vienetas poro
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morką sutarkuojame, svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname smulkintas daržoves, kol šios šiek tiek suminkštės. Atvėsiname.
2.
Agurkus supjaustome šiaudeliais, pievagrybius riekelėmis. Sudedame į kiauraindį ir leidžiame skysčiui nusivarvėti.
3.
Porą supjaustome žiedais, virtus liežuvius šiaudeliais. Dedame į indą.
4.
Į indą su poru ir liežuviais dedame atvėsintus morką ir svogūną, agurkus ir pievagrybius, pagardiname druska, pipirais ir maišome su majonezu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital