Salotos su karamelizuotomis kriaušėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Salotos su karamelizuotomis kriaušėmis
Salotos su karamelizuotomis kriaušėmis
Salotos su karamelizuotomis kriaušėmis
Salotos su karamelizuotomis kriaušėmis
Salotos su karamelizuotomis kriaušėmis
Autorius apie receptą: Kol dar sirpsta soduose skaniausios kriaušės, pasigaminkime užkandžių su jomis. Recepto šaltinis "Moters savaitgalio virtuvė". Kol dar sirpsta soduose skaniausios kriaušės, pasigaminkime užkandžių su jomis. Recepto šaltinis "Moters savaitgalio virtuvė". Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas salotų (naudojau Radicchio)
1 vienetas kriaušių
1 saujelė salotų
1 saujelė graikinių riešutų
30 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštas aliejaus
0.5 šaukšto sviesto
Padažui:
1 šaukštelis medaus
1 šaukštas balzaminio acto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į sausą keptuvę suberiame riešutus ir rudą cukrų. Kepiname kelias minutes, kol riešutai karamelizuosis. Išimame juos iš keptuvės ir dedame į kitą indą.
2.
Į keptuvę, kur kepė riešutai dedame sviestą, pilame aliejų.
3.
Kriaušes perpjauname per pusę, jei didelės dar per pusę ir apkepame 3 – 5 min iš visų pusių. Sumaišome padažo ingredientus. Į lėkštė dedame salotas, po kriaušės gabalėlį, karamelizuotų riešutų. Salotas pagardiname sūriu ir apšlakstome padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital