Salotos su burokėliais ir buratą sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Salotos su burokėliais ir buratą sūriu
Salotos su burokėliais ir buratą sūriu
Salotos su burokėliais ir buratą sūriu
Salotos su burokėliais ir buratą sūriu
Autorius apie receptą: Aš labai mėgstu burokėlius ir man jie skanu visokiausiu pavidalu. Esu ir burokėlių kotletus kepusi, ir pyragą su burokėliais, o sriubų ir mišrainių su šia daržove jau Aš labai mėgstu burokėlius ir man jie skanu visokiausiu pavidalu. Esu ir burokėlių kotletus kepusi, ir pyragą su burokėliais, o sriubų ir mišrainių su šia daržove jau neskaičiuoju, kiek prigaminusi. Jau keletą kartų esu gaminusi salotas su šviežiais, tik šiek tiek pamarinuotais burokėliais. Skonis būna išraiškingas ir intensyvus. Šiandien dalinuosi dar viena idėja su šviežiai pamarinuotais, nevirtais burokėliais. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai burokėlių (nevirtų)
1 vienetas burrata sūrio
2 saujos špinatų
1 sauja gražgarsčių
2 vienetai baziliko lapelių
1 šaukštas kanapių sėklų
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis balzamiko kremo (naudojau šviesų su figomis)
Marinatui:
1 vienetas svogūnų
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
25 mililitrai baltojo vyno acto
2 skiltelės česnako
0.5 vieneto aitriųjų pipirų (smulkinto, apytikriai, pagal skonį)
1 žiupsnelis maltos kalendros (nebūtina)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pasimarinuojame burokėlių salotoms. Burokėlius nuskutame ir sutarkuojame smulkiais šiaudeliais.
2.
Per pusę perpjauname svogūną ir pakepiname aliejuje. Pakepiname, kad atiduotų visą savo skonį aliejui. Išimame svogūną ir metame lauk. Sudedame smulkintą česnaką ir pakepiname, kol šis šiek tiek suminkštės.
3.
Ant burokėlių pilame actą, aliejų su česnakais, beriame druskos, aitrųjį pipirą, kalendrą. Gerai išmaišome. Paliekame pasimarinuoti per naktį.
4.
Į lėkštes dedame špinatų ir gražgarstės lapelius, jau pasimarinavusius burokėlius, plėšome sūrį. Pabarstome kanapių sėklomis, druska. Apšlakstome balzamiko kremu. Puošiame baziliko lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital