Salotos "Grand Prix"

AUTORIUS:
Indrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Salotos "Grand Prix"
Salotos "Grand Prix"
Salotos "Grand Prix"
Salotos "Grand Prix"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g silkės filė (marinuota)
2 virtos bulvės
4 maži agurkai
1 mažas indelis konservuotų ananasų
4-5 skiltelės česnako
Krapų
Majonezo
Druska ir pipirai (pagal skonį)
2 duonos kepaliukai
1 virtas kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Duonos kepaliukus išskaptuojame, kad tilptų įdaras (žr. foto). Kubeliais supjaustome silkės filė, bulves, agurkus ir ananasus. Sutrinkite česnaką, krapus sukapokite ir viską sumaišykite su majonezu.
Pagardinkite prieskoniais. Salotas sudėkite į paruoštus duonos kepaliukus. Puošti kiaušinio griežinėliais ir krapais. Greita, skanu, žavingai atrodo...
AUTORIUS: Indrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital