Saldžiarūgštė agurkų ir svogūnų mišrainė žiemai

AUTORIUS:
Evelina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Agurkų ir svogūnų mišrainė žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanios saldžiarūgštės salotos, kurioms gaminti tinka ir peraugę agurkai. Nuostabiai tinka prie mėsytės kaip garnyras ar šiaip pakabliuoti. Jeigu agurkai didesni, Labai skanios saldžiarūgštės salotos, kurioms gaminti tinka ir peraugę agurkai. Nuostabiai tinka prie mėsytės kaip garnyras ar šiaip pakabliuoti. Jeigu agurkai didesni, peraugę, tai prieš gamindami jiems išimkite sėklas (sverkite jau su išimtomis sėklomis). (...daugiau) Evelina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
4 kilogramai agurkų
1.5 kilogramo svogūnų
200 mililitrų acto
200 mililitrų aliejaus
10 šaukštų cukraus
3 šaukštai druskos
1 šaukštas garstyčių grūdelių (galima ir nedėti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agurkus supjaustau riekelėmis jeigu agurkai mažesni arba ketvirčiais - jeigu didesni, svogūnus - pusžiedžiais arba žiedais, kaip labiau patinka. Agurkus ir svogūnus sudedu į didelį puodą, suberiu druską, cukrų, supilu actą, alieju ir garstyčių grūdelius ir viską išmaišau. Palieku pastovėti apie 12 valandų, vis permaišant kas kelias valandas, jog geriau išsiskirtų sultys.
2.
Mišrainę sudedu į švarius, iškaitintus stiklainius, užpilu išsiskyrusio skysčio, jog daržovės būtų visiškai juo apsemtos. Tada užkaičiu didelį puodą vandens, jo apačioje patiesiu rankšluostėlį, sustatau ant jo stiklainius (pridengtus švariais, steriliais dangteliais, bet neužsuktus). Vandens puode turi būti tiek, kad apsemtų 2/3 stiklainių. Puodę vandenį užkaitinu ir stiklainius kaitintu iki agurkėliai ima keisti spalvą.
3.
Stiklainius užsuku dangteliais. Pastatau dangteliais žemyn ir palieku atvėsti. Laikau rūsyje.
AUTORIUS: Evelina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (13)
Lina
2018-10-20 20:49
Labai skanu☺ ATSAKYTI
Galina
2018-08-10 09:33
Pernai dariau, geriau išsilaikė rūsy ir skanu buvo, šiemet vėl gaminu ATSAKYTI
Vida
2018-08-07 09:32
Paragavau pagamintos, tai man skani mišrainė. Sudėjau į stiklainius ir lauksiu žiemos ragavimui. ATSAKYTI
Gražina
2018-08-03 23:04
Gal ir skanu bus.Pasigaminau,bet pagal nuotrauka spalvos nė kvapo ATSAKYTI
Sigita
2018-08-01 13:58
Vienas patarimas, nevarkit ir negadinkit produktų, labai prastas receptas, NEREKOMENDUOJU ATSAKYTI
Anerita
2018-08-19 11:19
Jeigu jums nepatiko, tai nereiškia, kad blogas visiems ATSAKYTI
odeta
2018-07-25 21:09
butinai pabandisiu labai patiko aciu ATSAKYTI
Dalia
2018-07-25 20:10
Man surugo :( ATSAKYTI
Elvyra
2017-08-25 15:19
O as viska sudedu i puoda ir pakaitinu, tada i stiklainius ir i lentyna ATSAKYTI
Rolanda
2017-08-25 16:18
As esu bandziusi ir taip ir taip. Gal kaitinta stiklainiuose man ciut skaniau negu kaitinta puode, nors labai nedidelis skonio skirtumas buvo. Tikrai skani misraine! ATSAKYTI
Zita
2017-09-03 11:51
Aš taip pat puode pakaitinu. ATSAKYTI
Irena
2018-08-19 11:20
Aš irgi į puodą. Taip garantuotai patikimiau ATSAKYTI
Ugne
2017-08-25 12:49
Esu dariusi, labai patiko, tik as nekaitinau visai, o tiesiog sudejau i stiklainiukus ir uzsukau dangteliais. Bet laikiau saldytuve - pora menesiu isstovejo puikiai, per ta laika visa suvalgeme, nes labai skani :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis