Saldainiai „Kiškio letenėlės“

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 100
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Saldainiai „Kiškio letenėlės“
Saldainiai „Kiškio letenėlės“
Saldainiai „Kiškio letenėlės“
Autorius apie receptą: Naminiai velykiniai saldainiai. Smagu ir ruošti, ir skanauti su visa šeima. Iš lengvai paruošiamo glajaus suformuokite kiškio letenėles ar kitos velykinės formos saldainius. Naminiai velykiniai saldainiai. Smagu ir ruošti, ir skanauti su visa šeima. Iš lengvai paruošiamo glajaus suformuokite kiškio letenėles ar kitos velykinės formos saldainius. Kiškio letenėlėmis labai tinka papuošti velykinį tortą ar pyragą. (...daugiau) Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 100
120 gramų cukraus miltelių (naudojome „Dansukker“, apytikriai)
1 vienetas kiaušinių baltymų (apie 20 g)
3 lašai maistinių dažų
1 lašas citrinų ekstrakto
1 lašas mėtų ekstraktas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinių baltymus atsargiai išmaišykite su cukraus milteliais. Cukraus miltelius berkite pamažu. Gerai išmaišykite, kad glajus būtų tirštas ir be gumulėlių. Jeigu norite, įlašinkite kelis lašus pasirinkto skonio esencijos. Jeigu glajus atrodo per skystas, įberkite daugiau cukraus miltelių.
2.
Beveik visą glajų supilkite į konditerinį maišelį. Galite naudoti siaurą antgalį arba tiesiog šiek tiek prakirpti konditerinį maišelį. Nedidelį glajaus kiekį atskirai sumaišykite su keliais lašeliais raudonų maistinių dažų. Jeigu glajus atrodo per skystas, įberkite daugiau cukraus miltelių. Spalvotą glajų supilkite į atskirą konditerinių maišelį. Galite naudoti siaurą antgalį arba tiesiog pradurti konditerinį maišelį.
3.
Atsispausdinkite šablonus. Ant jų uždėkite kepimo popierių, priklijuokite lipniąja juostele. Spausdami maišelį, glajaus juostele apveskite apvalią kiškio letenėlės liniją. Tada glajumi užpildykite vidurinę letenėlės dalį. Palaukite, kol pradės stingti, tada letenėlės viršuje rausvu glajumi pažymėkite tris mažesnius, o apačioje vieną didesnį tašką. Palikite gerai sustingti.
4.
Kiškio letenėlėmis puikiai papuošite velykinį tortą arba tiesiog skanaukite atskirai.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital