Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g lakštinių
druskos, šlakelis aliejaus
40 g sviesto
4 šaukštai aguonų
4 šaukštai skaldytų migdolų
baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus suberti į2 l verdančio sūdyto vandens, išmaišyti, įpilti šlakelį aliejaus ir išvirti. Verdamus makaronus nuolat stebėti, kad neišsilietų per kraštus.
Keptuvėje įkaitinti sviestą arba šiek tiek kubeliais supjaustytų vištų taukų ir pakepinti migdolus, kol gražiai pagels. Apibarstyti aguonomis ir dar šiek tiek pakepinti. Pagardinti druska ir pipirais.
Išvirusius makaronus nuvarvinti sitelyje ir sumaišyti su pakepintais migdolais bei aguonomis. Paragauti ir, jei reikia, pagardinti prieskoniais.