Autorius apie receptą:
Tobulai tinka prie blynelių ar vaisių lėkštės viduryje, ar tiesiog kabinti šaukštu. Švelnios, riešutinės tekstūros, tirsptantis burnoje ir pagaminamas per keletą
Tobulai tinka prie blynelių ar vaisių lėkštės viduryje, ar tiesiog kabinti šaukštu. Švelnios, riešutinės tekstūros, tirsptantis burnoje ir pagaminamas per keletą minučių. Nuo stalo dings itin greitai, pamatysite.
(...daugiau)(...mažiau)Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų
rikotos sūrio
2 šaukštai
žemės riešutų sviesto
(arba 4 šaukštai skrudintų riešutų)
1 šaukštas
medaus
0.5 šaukštelio
cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Jeigu naudojate riešutus, o ne riešutų sviestą, pirmiausia juos sutrinkite virtuviniu kombainu arba rankiniu elektriniu trintuvu iki daugmaž vientisos masės, kažkiek gabaliukų gali likti, tas dar skaniau.
2.
Rikotą, riešutų sviestą (arba sutrintus riešutus), medų ir cinamoną sudėkite į virtuvinio kombaino arba rankinio trintuvo indą ir sutrinkite iki kreminės konsistencijos. Paragaukite, ar pakanka saldumo. Jeigu norisi salžiau, įdėkite dar medaus. Skanaus!