Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
600 gramų | duonos (naudojome ruginę duoną, be plutos, galima maišyti su kvietine) | |
300 gramų | spanguolių uogienės (arba juodųjų serbentų) | |
120 gramų | medaus (skysto) | |
50 mililitrų | vandens | |
1 vienetas | citrinų (reikės sulčių) | |
1 šaukštelis | želatinos | |
Pertepimui: | ||
180 gramų | grietinės | |
90 gramų | lazdyno riešutų | |
75 mililitrai | vandens | |
60 gramų | kakavos | |
50 gramų | cukraus | |
1.5 šaukštelio | vanilinio cukraus | |
1.5 šaukštelio | želatinos | |
Viršui: | ||
140 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
60 gramų | kakavos | |
40 gramų | cukraus pudros | |
Papuošimui: | ||
1 sauja | lazdyno riešutų (kapotų) | |
1 saujelė | mėtų |