Raudonųjų kopūstų salotos

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Raudonųjų kopūstų salotos
Autorius apie receptą: Kopūstų salotos - visų mėgstamas garnyras prie ant grotelių keptų kepsnių. Salotos gali būti be galo įvairios. Čia mes pateikiame salotas, kurios puikiai tiks prie kepsnių bei Kopūstų salotos - visų mėgstamas garnyras prie ant grotelių keptų kepsnių. Salotos gali būti be galo įvairios. Čia mes pateikiame salotas, kurios puikiai tiks prie kepsnių bei mėsainių. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų raudongūžių kopūstų
1 vienetas morkų
1 šaukštas rapsų aliejaus
1 šaukštas obuolių acto
0.5 šaukštelio druskos
1 žiupsnelis pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Dubenyje sumaišykite smulkiai supjaustytus raudonuosius kopūstus ir sutarkuotas morkas.
2.
Supilkite rapsų aliejų, obuolių sidro actą, suberkite druską ir pipirus.
3.
Viską sumaišykite ir palikite pastovėti apie 20 minučių.
Patarimai:
Skonis bus tik dar geresnis, jei prieš patiekdami leisite joms valandą pastovėti.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital