Raudongūžio kopūsto mišrainė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Raudongūžio kopūsto mišrainė
Raudongūžio kopūsto mišrainė
Raudongūžio kopūsto mišrainė
Raudongūžio kopūsto mišrainė
Raudongūžio kopūsto mišrainė
Autorius apie receptą: Mišrainė, kuri puikiai tinka prie mėsos kepsnio arba pakramsnojimui ir viena. Daugiau daržovių yra gerai mūsų pilvui. O mėlynąjį kopūstą man atrodo mes be reikalo esame Mišrainė, kuri puikiai tinka prie mėsos kepsnio arba pakramsnojimui ir viena. Daugiau daržovių yra gerai mūsų pilvui. O mėlynąjį kopūstą man atrodo mes be reikalo esame nuvertinę ir pamiršę. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto raudongūžių kopūstų
2 vienetai morkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas žalumynų (smulkintų krapų, petražolių)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kopūstą supjaustome ruoželiais. Pabarstome druska, pipirais ir pagniaužome rankomis, kad kopūstai šiek tiek „paleistų savo sultis“. Taip jie taps minkštesni ir skanesni salotose.
2.
Morkas sutarkuojame šiaudeliais, svogūną pasmulkiname.
3.
Maišome salotas su grietine ir majonezu. Pagardiname žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital