Gardžioji skumbrės mišrainė be majonezo

AUTORIUS:
Ineta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Skumbrės salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Soti ir labai skani skumbrės mišrainė! Paruošti ją paprasta, o skonis maloniai nustebins. Soti ir labai skani skumbrės mišrainė! Paruošti ją paprasta, o skonis maloniai nustebins. Ineta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas rūkytos skumbrės
2 vienetai bulvių (virtų su lupena)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
1 saujelė krapų (ar kitų žalumynų)
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Kiaušinius taip pat nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Nuluptą svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
2.
Skumbrę supjaustyti stambiais gabalais, nulupti odą, išimti kaulus, žuvį pasmulkinti peiliu.
3.
Bulves, kiaušinius, svogūną ir žuvį sumaišyti su grietine ir garstyčiomis. Pagardinti žalumynais.
AUTORIUS: Ineta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital