Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Įdarui: | ||
500 gramų | kreminės varškės (arba paprastos varškės) | |
150 gramų | aviečių (arba braškių, tinka ir šaldytos) | |
150 gramų | rabarbarų (nuvalytų ir nedideliais kubeliais pjaustytų) | |
70 gramų | rudojo cukraus | |
1 vienetas | kiaušinių | |
40 gramų | miltų | |
pagal skonį | cukraus | |
Viršui: | ||
170 gramų | miltų | |
150 gramų | rudojo cukraus | |
100 gramų | sviesto | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
Pagrindui: | ||
3 vienetai | kiaušinių | |
170 gramų | miltų | |
120 gramų | sviesto | |
120 gramų | cukraus pudros | |
1.5 šaukštelio | vanilinio cukraus | |
3/4 šaukštelio | kepimo miltelių | |
0.5 šaukštelio | druskos |