Pyragėliai su grybais arba kopūstais (Veronikos)

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Pyragėliai su grybais arba kopūstais (Veronikos)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
25 gramai šlapių mielių arba 1 pakelis sausų,
1,5 stiklinės pieno (galima maišyti su vandeniu),
2 sriubiniai šaukštai aliejaus,
1 kiaušinis,
2 sriubiniai šaukštai cukraus be kaupo,
1 arbatinis šaukštelis druskos
3 stiklinės miltų.

Įdarams:
šaldytų grybų pakelis (500 g.)
1 vidutinis kopūstas,
prieskoniai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pieną pašildyti (turi būti nei šaltas, nei per daug karštas - drungnas), ir išmaišyti jame mieles. Maišant supilti aliejų, įmušti kiaušinį, suberti cukrų ir druską. Galiausiai maišant suberti miltus. Laikyti apie 3val. šiltoje vietoje! Išeis apie 50 ausyčių. Įdaras gali būti dvejopas: grybų arba kopūstų, kuriuos pasiruošite pagal savo skonį. Kopūstus galite ruošti panašiai kaip žemaitiškiems blynams, išvirkite ir tuomet patušinkite keptuvėje. Pasiruošę įdarus, pradėkite kočioti tešlą. Iškočiokite ją plonai ir stikline išpjaustykite apskritus tešlos gabalėlius, į kuriuos dėkite norimą kiekį įdaro ir galus užspauskite šakute. Paruoštas auseles virkite aliejuje kol įgaus geltonai rusvą atspalvį. Užkandis prie alaus paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
rosita
2012-08-25 10:15
Labai skanus pyragaiciai :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital