Išsukame minkštą sviestą su cukrumi.
Įmaišome kiaušinius.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir suberiame ant kiaušinių ir sviesto plakinio. Išminkome tešlą. Laikome šaldytuve apie 30 min.
Tešlą padaliname į dvi dalis. Iškočiojame iki apvalių lakštų.
Susmulkiname riešutus.
Kaitiname cukrų sausoje keptuvėje, kol pradeda ruduoti (visą laiką maišant, ~20 min.).
Supilame grietinėlę, įdedame medaus ir riešutus. Maišome, kol pradeda virti.
24 cm skersmens kepimo formą išklojame vienu tešlos lapu. Tuomet sudedame įdarą ir uždengiame antruoju lapu.
Kepame 30-35 minutes 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)