Pagaminame biskvitą:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Kiaušinių baltymus ir 80 g cukraus, išplakame iki standžių putų. Trynius išplakame su likusiu cukrumi. Supilame trynius į baltymų masę, suberiame miltus ir viską išmaišome. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, leidžiame pastovėti nors 8 valandas.
Tada paruošiame sirupą:
Cukrų su vandeniu užverdame. Į aušinamą sirupą supilame alkoholį ir išmaišome.
Kremui skirtą kiaušinį, išplakame su cukrumi, supilame pieną ir verdame 5 min. Paliekame atvėsti. Ištirpiname margariną, supilame vaniliną, brendį ir kremo masę.
Biskvitą supjaustome į dvi dalis išilgai. Sirupu ištepame biskvito viršų ir vidurinį sluoksnį. Kremą, storu sluoksniu, taip pat dedame į vidurį. Pyragą galima pabarstyti smulkintais kepintais riešutais. Skanaus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)